top of page
L I D  W O R D E N ?

Hortus Musicus is altijd op zoek naar jonge, enthousiaste geschoolde zangeressen en zangers. Als je lid wilt worden van ons koor, wordt het volgende van je verwacht:

  • Je bent bereid een stemtest af te leggen.

  • Je bent bereid en in staat zelfstandig te studeren.

  • Samen zingen is teamwork; we verwachten dat je zoveel mogelijk bij repetities aanwezig zult zijn.

Regelmatig repeteren verstevigt zowel de muzikale als de onderlinge sociale band. Daarnaast is een gezellige sfeer belangrijk. De vaste repetitieruimte van HMR, het eeuwenoude Cantatorium aan de Grote Markt naast de Gertrudiskerk is hier heel geschikt voor: een mooie ruimte met een goede akoestiek, waarin het ook na repetities en uitvoeringen goed toeven is. 

 

Iedereen die kan zingen is welkom om auditie te komen doen. Dit kan zowel voor het gemengd koor, één van de deelkoren als het Projectkoor.

 

We zouden het leuk vinden als we vooral het aantal twintigers en dertigers in ons ensemble kunnen uitbreiden.

Ook bespelers van strijkinstrumenten zijn welkom om te auditeren voor de instrumentale groep.

Heb je wel eens in een koor gezongen, kun je goed zingen of speel je een strijkinstrument? Wij zijn altijd op zoek naar jonge, enthousiaste zangeressen, zangers en/of amateur instrumentalisten.

 

Het is heel bijzonder om met een groep mensen samen prachtige muziek te vertolken. De saamhorige sfeer en zinderende spanning die kunnen ontstaan tijdens een uitvoering zijn keer op keer inspirerend voor zangers en publiek.

 

De repertoirekeuze van HMR maakt het voor zowel startende als professionele zangers en instrumentalisten interessant om aan uitvoeringen mee te werken.

En dat is weer motiverend voor onze eigen leden.

H O E ?

Neem contact op via contact voor meer informatie, of om je op te geven voor een auditie. Na de auditie doe je mee met twee of drie repetities om de sfeer en uiteraard de muziek te proeven.

M E E Z I N G E N  O P  
P R O J E C T B A S I S ?

Zingen is leuk. Tijdelijk meedoen aan een project of aan een deelkoor kan ook. Meld je aan via contact.

Als je nog niet eerder hebt deelgenomen aan een project van HMR, volgt bij de eerste repetitie een auditie.

Bij deelname betaal je een vast bedrag. 

Kijk in de agenda welke projecten we het komend half jaar gaan uitvoeren.

bottom of page